Hollands Kroon

Doe mee aan 3e Open Cultuur Podium Hollands Kroon

Hollands Kroon – Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) nodigt iedereen uit deel te nemen aan de live-uitzending van het 3e Open Cultuur Podium in Hollands Kroon. Elke inwoner van Hollands Kroon krijgt de gelegenheid een video in te zenden (ongeveer drie minuten) van een culturele activiteit waar hij/zij bij betrokken is.

Mensen kunnen meedoen als individu, als duo, als groep, school(klas), koor enzovoort. Denk bijvoorbeeld aan het zingen van een lied, het spelen van muziek, het voordragen van een gedicht, een dansoptreden, een (school)musical impressie, het voorlezen van een kort verhaal, enzovoort. Probeer breed te denken.

Als de video nog opgenomen moet worden dan wordt aanbevolen om in landscape formaat te filmen en vanaf een statief. De video(s) moeten voor 18 juni bij voorkeur met WeTransfer opgestuurd worden naar openpodiumhk@gmail.com . Vermeld voor- en achternaam contactpersoon, woonplaats en telefoonnummer en vertel in het kort iets over de bijdrage.

De uitzending vindt plaats op zondag 28 juni vanaf 17.00 uur, via facebook van het CPHK. Voor vragen mail naar openpodiumhk@gmail.com

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button