Hollands KroonPolitiek

Fractievergadering Partij van de Arbeid

Hollands Kroon – In de maand juni heeft de fractie van de Partij van de Arbeid tweemaal een openbare fractievergadering. Wegens de coronamaatregelen vergaderen ze digitaal.

Om mee te doen of in te spreken stuur een tijdig bericht naar pvdahollandskroon@ziggo.nl of sylviabuczynski@hollandskroon.nl (of bel 06 51 37 01 26), dan wordt een digitale uitnodiging ontvangen. De vergadering begint om 19.30 uur.

Op maandag 15 juni komen de onderwerpen van de raadsvergadering van 17 juni aan bod, met de jaarrekening als belangrijkste. De raadsagenda met bijbehorende stukken zijn, zodra deze beschikbaar zijn, te vinden op www.hollandskroon.nl, onder vergaderkalender. Op woensdag 24 juni behandelt de fractie de raadsvergadering van 2 juli.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button