Den HelderJeugd

Informatieavond ROC Kop van Noord-Holland coronaproof

Den Helder – Het ROC Kop van Noord-Holland organiseert een informatieavond op15 juni. Inmiddels hebben de meeste scholieren gehoord of ze gezakt of geslaagd zijn. Ze kunnen daarom op 15 juni terecht met vragen over het vavo of een reguliere mbo-opleiding.

Om de juiste keuze te maken voor een vervolgopleiding, is het belangrijk genoeg informatie te verzamelen. Een aantal scholieren twijfelt nog over de juiste keuze, ook na bezoek aan open avonden. Daarom organiseert het ROC Kop van Noord-Holland op 15 juni een informatieavond die coronaproof is. Zo krijgt iedereen een goede kans om toch specifieke vragen te stellen of twijfels te bespreken over de opleiding van hun keuze. Direct inschrijven is ook een mogelijkheid. Ook kunnen mensen die interesse hebben in het vavo, op de informatieavond terecht.

Aanmelden
Voor meer informatie over wat de vavo inhoudt of om een mbo-opleiding te bespreken, kijk op https://www.rockopnh.nl/onderwijs/vavo/. De informatieavond is aan de Kievitstraat in Den Helder. Aanmelden is verplicht via www.rockopnh.nl/gezaktofgeslaagd/ en de avond is uiteraard coronaproof.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button