Den Helder

Inloophuis Den Helder gaat weer open

Den Helder – Vanaf woensdag 10 juni zal Het Inloophuis Den Helder weer open gaan voor gasten. Het Inloophuis is een plek waar mensen en hun naasten met een levensbedreigende ziekte terecht kunnen voor een kop koffie, een goed gesprek en contact met lotgenoten.

Omdat het op dit moment nog niet volledig open kan en de veiligheid van bezoekers en personeel heel belangrijk is zijn er wel wat zaken veranderd omtrent een bezoek aan het inloophuis. Allereerst zal er vooraf telefonisch een afspraak gemaakt moeten worden. Ze zijn voorlopig alleen open op de woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 15.30 uur.

Er zijn extra maatregelen genomen, zo zal er vooraf aan het bezoek Coronagerelateerde vragen gesteld worden en worden de handen gedesinfecteerd bij binnenkomst. De 1,5 meter regel wordt ook hier gehanteerd. Om een afspraak te maken of voor meer informatie kan er elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen gebeld worden tussen 10.00 en 12.00 op telefoonnummer 0223-747041.

Trefwoorden
Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button
Close