Den Helder

Nieuwe eengezinswoningen in Julianadorp

Julianadorp – Op Woonpark ‘t Laar in Julianadorp zijn deze week zes nieuwe eengezinswoningen in voorverkoop gegaan. De rij- en hoekwoningen zijn straks onderdeel van het zogenoemde Veld 3.

De afgelopen jaren was er veel belangstelling voor de woningen in de jonge wijk Woonpark ’t Laar in Julianadorp. “Je woont hier in een duurzaam huis in een bestaande parkachtige omgeving,”zegt verkoopmanager Kiki Ongering van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost over de belangrijkste succesfactoren. Met de ontwikkeling van Veld 3 krijgt het succes van de voorlopers Veld 1 en Veld 2 nu een vervolg.

Op Veld 3 kunnen starters, gezinnen, 55-plussers en zelfbouwers straks comfortabel wonen in het groen. Er komen rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije kavels.

De zes rij- en hoekwoningen met het duurzame Fijn Wonen-label die sinds deze week in voorverkoop zijn, gaan 1 juli officieel in verkoop. Het betekent dat geïnteresseerden zich vanaf nu al kunnen inschrijven. Dit najaar gaan er nog eens 22 levensloopgeschikte woningen en twee-onder-een-kapwoningen en vijf vrije kavels in verkoop. Volgend jaar gaat de rest van Veld 3 in verkoop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button