112

Drie aanhoudingen voor inbraak in auto

Den Helder – De politie heeft vrijdag drie personen aangehouden voor betrokkenheid bij een autokraak. Die vond rond 05.15 uur plaats in de Jacques Lemairestraat in Den Helder, zo laat de politie weten.

Uit het voertuig zijn meerdere goederen weggenomen. Getuigen hebben gezien dat drie personen goederen wegstopten en ter plaatse bleken deze goederen uit de auto te komen. Een 15-jarige jongen werd aangehouden. Deze kwam volledig overeen met het opgegeven signalement van de drie jongens. Naar de andere twee heeft de politie Den Helder in eerste instantie vergeefs gezocht, maar omstreeks 08.15 uur zag een agent de overige twee personen lopen.

Met toestemming van de officier van Justitie zijn deze jongens ook aangehouden. Saillant detail: twee van deze jongens zijn de twee jongeren die afgelopen dinsdagochtend ook al door de politie zijn aangehouden en veel overlast gaven. Ook wat gehoord of gezien met betrekking tot dit incident? Neem dan contact op met de politie in Den Helder via het telefoonnummer 0900-8844, registratienummer 2021113435.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij was enige tijd stagiair bij Regio Noordkop en volgde de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam.

Wellicht ook interessant

3 reacties

  1. Dan kun je jezelf toch wel gaan afvragen of er niks mis is met dit land.
    Maar het zijn ama’s dus ze mogen blijven tot ze 18 zijn .Voor hun verjaardag verdwijnen ze waarschijnlijk in de illegaliteit waar ze verder ook geen strobreed in de weg wordt gelegd.
    Tot aan die tijd worden ze lekker in de watten gelegd op kosten van de belasting betaler in een mooi verbouwde boerderij.Wel heel triest voor de ouders van jongeren die zorg nodig hebben en waarvan de tehuizen worden gesloten of waar gewoon geen plek voor is.
    Jongeren met problemen komen op een wachtlijst voor zorg en die wachttijd bedraagt momenteel minimaal 6 maanden.En voor deze “kansloze kanspareltjes” is geld en hulp genoeg.
    Wederom het gevolg van een falende overheid

  2. Waar staat er dat het asielzoekers betreft dan, mis ik wat of is het bericht aangepast? Er zitten de laatste tijd erg veel en vaak jeugdig buitenlands tuig op de dijk cannabis te consumeren. Tijd om daar eens wat aan te doen.

Back to top button
%d bloggers liken dit: