Drie aanhoudingen voor inbraak in auto

Den Helder – De politie heeft vrijdag drie personen aangehouden voor betrokkenheid bij een autokraak. Die vond rond 05.15 uur plaats in de Jacques Lemairestraat in Den Helder, zo laat de politie weten.

Uit het voertuig zijn meerdere goederen weggenomen. Getuigen hebben gezien dat drie personen goederen wegstopten en ter plaatse bleken deze goederen uit de auto te komen. Een 15-jarige jongen werd aangehouden. Deze kwam volledig overeen met het opgegeven signalement van de drie jongens. Naar de andere twee heeft de politie Den Helder in eerste instantie vergeefs gezocht, maar omstreeks 08.15 uur zag een agent de overige twee personen lopen.

Met toestemming van de officier van Justitie zijn deze jongens ook aangehouden. Saillant detail: twee van deze jongens zijn de twee jongeren die afgelopen dinsdagochtend ook al door de politie zijn aangehouden en veel overlast gaven. Ook wat gehoord of gezien met betrekking tot dit incident? Neem dan contact op met de politie in Den Helder via het telefoonnummer 0900-8844, registratienummer 2021113435.

Exit mobile version