Hollands Kroon

Inloopbijeenkomst project ’t Veld

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon houdt 16 juni een derde bijeenkomst over het Kerkplein in ’t Veld. Eerder zijn al twee digitale bijeenkomsten gehouden voor het project herinrichting Kerkplein én Zwarteweg/Rijdersstraat in ’t Veld. Tijdens deze bijeenkomsten zijn drie schetsontwerpen gepresenteerd en besproken. Vanuit deze drie ontwerpen is nu één voorlopig ontwerp verder uitgewerkt. Deze wil de landschapsarchitect graag aan inwoners toelichten.

Daarom wil gemeente Hollands Kroon belangstellenden graag uitnodigen voor een inloopbijeenkomst op woensdag 16 juni aanstaande op het Kerkplein. Tussen 16.00 en18.30 uur is iedereen van harte welkom op het Kerkplein in ’t Veld. Iedereen kan zelf bepalen wanneer hij of zij langskomt in dit tijdsblok.

De gemeente houdt zich uiteraard aan de, op dat moment nog geldende, coronaregels en zij vraagt inwoners dit ook te doen en bij klachten thuis te blijven. Na deze bijeenkomst presenteert de gemeente de ontwerpen ook op haar website.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button