Hollands Kroon

Inloopbijeenkomst project ’t Veld

Advertentie:

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon houdt 16 juni een derde bijeenkomst over het Kerkplein in ’t Veld. Eerder zijn al twee digitale bijeenkomsten gehouden voor het project herinrichting Kerkplein én Zwarteweg/Rijdersstraat in ’t Veld. Tijdens deze bijeenkomsten zijn drie schetsontwerpen gepresenteerd en besproken. Vanuit deze drie ontwerpen is nu één voorlopig ontwerp verder uitgewerkt. Deze wil de landschapsarchitect graag aan inwoners toelichten.

Daarom wil gemeente Hollands Kroon belangstellenden graag uitnodigen voor een inloopbijeenkomst op woensdag 16 juni aanstaande op het Kerkplein. Tussen 16.00 en18.30 uur is iedereen van harte welkom op het Kerkplein in ’t Veld. Iedereen kan zelf bepalen wanneer hij of zij langskomt in dit tijdsblok.

De gemeente houdt zich uiteraard aan de, op dat moment nog geldende, coronaregels en zij vraagt inwoners dit ook te doen en bij klachten thuis te blijven. Na deze bijeenkomst presenteert de gemeente de ontwerpen ook op haar website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button