Hollands Kroon

KNRM blij met nieuwe pakken

Hollands Kroon – Medewerkers van de gemeente Hollands Kroon gaan regelmatig het land in om lezingen te geven over de vernieuwende wijze van werken binnen de organisatie. Daarvoor wordt een kleine vergoeding gevraagd en die gaat in een pot voor plaatselijke goede doelen en initiatieven. In november 2019 was het totaal opgelopen tot 15.000 euro en dat was voor de gemeente een goed moment om het bedrag te verdelen onder vier partijen, die elk 3750 euro zouden krijgen.

Daarvoor konden organisaties zich inschrijven met een motivatiebrief. De gemeente maakte daarna een voordracht, waarna de inwoners van Hollands Kroon mochten stemmen. Het KNRM-station Den Oever bleek een van de gelukkige organisaties te zijn. Het had een aanvraag gedaan om een paar nieuwe pakken te kunnen bekostigen.

Door de coronaperikelen duurde het lang voordat het een en ander zijn beslag kreeg, maar inmiddels kunnen de pakken worden getoond. Richard de Wit (links op de foto) en Arjan Poortman zijn de twee nieuwe bemanningsleden van het station en poseren er dankbaar mee.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button