Den HelderZakelijk

Ter Stal vertrekt uit winkelcentrum Dorperweerth

Advertentie:

Julianadorp – Modeketen Ter Stal verlaat winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp. Eind juli sluit de vestiging haar deuren en tot die tijd is er uitverkoop.

Volgens een woordvoerder van het winkelcentrum heeft Ter Stal ervoor gekozen de toekomstige activiteiten in Julianadorp te concentreren binnen de vestiging in winkelcentrum De Riepel aan de Schoolweg. Die is ook helemaal verbouwd en deze vestiging blijft dus gewoon bestaan.

Voor Dorperweerth is het een flinke aderlating, want Ter Stal is, na supermarkt Vomar, de grootste winkel qua vierkante meters vloeroppervlakte. Het pand is goed voor zo’n 500 vierkante meter. “Jammer genoeg is er nog geen nieuwe invulling voor het pand”, laat Martin Privee, voorzitter van de ondernemersvereniging weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button