Den Helder

Triade viert openstelling met gratis proeflessen

Den Helder – Demissionair premier Rutte en minister De Jonge maakten vorige week vrijdag tijdens de persconferentie bekend dat in groepen kunst en cultuur beoefenen weer mag voor alle leeftijden. Dit betekent dat ook de lessen bij Triade weer op de reguliere manier mogen worden gegeven. Om dit te vieren biedt Triade iedereen vanaf maandag 7 juni een maand lang de gelegenheid om een gratis proefles muziek, dans of beeldende kunst te volgen.

Triade-directeur Sander Boschma: “Een mooi bericht. We zijn er ontzettend blij mee. Er zijn nog wel wat voorwaarden van kracht, maar we zijn er bijna. Het is een mooie stap voor onze leerlingen en docenten”.

Een maand gratis proeflessen
Tot aan de zomervakantie kan iedereen, jong en oud, beginner of gevorderd, een gratis proefles volgen op het gebied van muziek, beeldende kunst of dans. Voor de proeflessen muziek gaat het om alle instrumenten en zang. Voor beeldende kunst zijn er diverse mogelijkheden voor zowel kinderen als volwassenen. Van tekenen en schilderen tot kleien en het KinderKunstAtelier.

Het volledige cursusaanbod inclusief alle danslessen is te vinden op de compleet vernieuwde website van Triade: www.triade-denhelder.nl. Aanmelden kan via info@triade-denhelder.nl of telefonisch via 0223-537200. De lessen worden op aanvraag ingepland in overleg met de desbetreffende docent.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button