Cultuur/NatuurDen HelderJeugdUitgaan

Dansgroepen van Triade presenteren voorstelling ‘Narnia’

Den Helder – De dansgroepen van Triade treden zaterdag 25 juni op in Theater De Kampanje. De voorstelling die opgevoerd wordt is ‘Narnia’ en het belooft een prachtig spektakel te worden. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Kampanje. Er zijn twee voorstellingen, een om 13.30 uur en een om 16.00 uur. Tickets kosten €6,50 per persoon inclusief garderobe en reserveringskosten.

Het verhaal
Vier kinderen, Peter, Susan, Edmund en Lucy, worden in 1940 geëvacueerd uit Londen omdat het daar door de Tweede Wereldoorlog te gevaarlijk voor ze is. Ze nemen hun intrek in een groot geheimzinnig huis. Op een regenachtige dag spelen ze verstoppertje. Lucy vindt in een kamer een grote kledingkast. De kinderen openen de kast. Opeens is Lucy verdwenen. De kast blijkt open te zijn aan de achterkant en als Lucy hierdoor heen stapt komt ze in een winters sprookjeslandschap terecht. Daar staat een eenzame lantaarnpaal.

Al snel na aankomst ontmoet Lucy een faun. De faun heet Mr. Tumnus die haar vertelt dat ze in Narnia is. Haar broers en zus weten ondertussen niet waar Lucy gebleven is en gaan op onderzoek uit. Ook zij stappen even later de witte wereld in. Daar vinden ze Lucy terug. In Narnia is een strijd aan de gang, waar de kinderen bij worden betrokken. Samen met Ashlan vechten ze tegen de ijskoningin. Het lijkt erop dat hun avonturen slecht aflopen, maar Ashlan is veel machtiger dan iemand had kunnen bedenken.

Alle dansgroepen van Triade beelden samen het spannende verhaal van Narnia uit in ruim een uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button