Den HelderOverige

Informatieavond Scheiden en Financiën

Advertentie:

Den Helder – Het FUNdament organiseert maandag 13 juni een informatieavond over scheiden en de daarbij komende financiële veranderingen en uitdagingen. In deze bijeenkomst geeft Cinderella Kruijff, mediator bij Kruijff & Rijntjes, een algemene indruk van de financiële kant van een scheiding. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Indien vragen erg persoonlijk zijn, is er ook een mogelijkheid om een afspraak te maken voor een 1 op 1 gesprek op een ander moment.

Een scheiding zet iemands financiële situatie vaak op zijn kop; de spullen moeten worden verdeeld of verrekend en er moet nog steeds samen worden gezorgd voor de kinderen of aan een ex-partner worden betaald. Hoe werkt dat allemaal? Dit wordt besproken tijdens de informatieavond. De inloop van de bijeenkomst is vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur gaat het programma van start. De bijeenkomst is geheel gratis en vind plaats in Het FUNdament, Dintelstraat 153 in Den Helder.

Opgeven kan door een mail te sturen naar hetfundament153@gmail.com. Ga voor meer informatie over het FUNdament naar www.fundamentdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button