Den Helder

JUMBO Kooistra start met plaatjesactie rondom dierenpark ‘Landgoed Hoenderdaell’

Advertentie:

Den Helder – Jumbo Kooistra start in de supermarkt in winkelcentrum De Riepel aan de Schoolweg in Julianadorp vanaf 8 juni een actie waarin gedurende 6 weken een serie van 150 plaatjes van dierenpark Landgoed Hoenderdaell gespaard kan worden. De plaatjes zijn uitgevoerd op een groot formaat en geven een prachtige indruk van het dierenrijk dat in Landgoed Hoenderdaell te bekijken is. Een fraai uitgevoerd verzamelalbum is gratis verkrijgbaar bij Jumbo Kooistra, zolang de voorraad strekt.

Klanten met een volgeplakt album krijgen een korting van 50% op de entree van de speciale Jumbo dag op 8 oktober bij Landgoed Hoenderdaell. Doel van de actie is ook om samen met de klanten van Jumbo Kooistra inkomsten te realiseren voor de werkzaamheden van Stichting Leeuw en SOS Dolfijn, beiden actief op het landgoed. De actie draait in dezelfde periode ook bij Jumbo Kooistra in Schagen en Jumbo Uitendaal in Purmerend. De actie is voor Jumbo Kooistra en Landgoed Hoenderdaell opgezet door de Local Loyalty Group in Breda.

In dierenpark Landgoed Hoenderdaell staan de dieren en hun welzijn pas écht centraal. In het park is de natuurlijke leefomgeving dan ook zo goed mogelijk nagebootst. De dierenverblijven staan in een prachtig uitgestrekt natuurgebied in Anna Paulowna. Dierenpark Hoenderdaell vangt ook regelmatig dieren in nood op en streeft ernaar ze weer terug te plaatsen in de natuur. Daardoor zijn er steeds weer andere dieren te bewonderen in het park. Landgoed Hoenderdaell is al jarenlang het ‘Leukste uitje van Noord-Holland’ in de verkiezing van de ANWB. Jaarlijks worden er ruim 200.000 bezoekers ontvangen, die onder de indruk zijn van het aanbod aan dieren, de presentaties en de prima voorzieningen op het landgoed.

Vanaf 8 juni krijgen de klanten van Jumbo Kooistra in winkelcentrum De Riepel in Julianadorp bij iedere besteding van €10,- een set van 4 plaatjes gratis. De plaatjes zijn uitgevoerd als stickers op het grote formaat van 96 x 65 mm. en worden in een milieuvriendelijke verpakking aangeboden bij de kassa’s. In de supermarkt is het gratis verzamelalbum van Landgoed Hoenderdaell verkrijgbaar. Spaarders die het volgeplakte album tonen bij de klantenservice krijgen een korting van 50% op de entree bij de Jumbo-Hoenderdaell dag van 8 oktober aanstaande.

In de plaatjesserie is er ook veel aandacht voor de leeuwen en tijgers die in het dierenpark leven. Dieren die na een periode van verwaarlozing opgevangen worden door de Stichting Leeuw, met als doel om ze weer terug te plaatsen in de natuur. De Stichting SOS Dolfijn vangt vanuit diezelfde filosofie dolfijnen en bruinvissen op om ze vervolgens aan een vrij leven in de oceaan te helpen. In het verzamelalbum worden er diverse mogelijkheden aan Jumbo Kooistra klanten geboden om een donatie te doen aan deze stichtingen. Met een minimale donatie van €10,- maakt men kans op het winnen van een Hoenderdaell verrassingspakket ter waarde van €100,-.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button