112Schagen

Politie zoekt getuigen van diefstal met geweld

Advertentie:

Schagen – Op het Kerkepad in Schagen is vrijdagmiddag 3 juni een 14-jarige jongen uit de gemeente Hollands Kroon met geweld beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. De jongen raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 15.30 uur kreeg de politie de melding binnen. De jongen was eerder door een groep van 10 á 15 jongens benaderd en uit het niets mishandeld en beroofd. Vervolgens vertrok de groep op de fiets in de richting van de nabij gelegen grote parkeerplaats. Het slachtoffer hoefde na controle niet naar het ziekenhuis.

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over dit incident. Heeft u tussen 15.15 uur en 15.30 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van het Kerkepad? Weet u wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2022109617

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button