Den HelderLOS Den HelderRegio NoordkopSport

Regio Noordkop weer alle dagen live bij de Tour de Lasalle

Adverentie

Den Helder – Regio Noordkop is ook dit jaar weer vier dagen lang live aanwezig bij de Tour de Lasalle. De 67e editie wordt verreden van donderdag 9 tot en met zondag 12 juni en Radio Tour de Lasalle doet alle dagen verslag.

LOS Radio (onderdeel van Regio Noordkop) is dit jaar zo’n 20 uur live in koers. Verslaggevers gaan mee naar Texel, volgen de renners tijdens de etappes in Den Helder en staan op de slotdag met de microfoon langs de route van het criterium. Zowel op zaterdag als zondag wordt de mobiele radiostudio opgebouwd nabij de finishlocatie, tijdens de eerste twee dagen van de Tour wordt vanuit de studio geschakeld met de verslaggevers ter plaatse.

Regio Noordkop Trui
Regio Noordkop is zelf ook al jaren sponsor van de Tour de Lasalle. Vorig jaar werd een speciale trui voor de beste renner uit de Noordkop gelanceerd, de Regio Noordkop Trui. De eerste winnaar was Glenn van Nierop. Ook deze editie wordt het shirtje elke dag uitgereikt aan de renner uit de Noordkop, die op dat moment het hoogst in het algemeen klassement staat.

Ook Regio Noordkop TV is vier dagen lang aanwezig en maakt een samenvatting van de complete ronde. Deze is vanaf maandagavond 13 juni te zien via tv, YouTube en regionoordkop.nl. Op vrijdag is bovendien een verslag van de eerste etappe (op Texel) te zien.

Uitzendingen
De uitzendtijden van Radio Tour de Lasalle zijn donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Luisteren kan via 105.6Mhz (FM), DAB+, regionoordkop.nl en de gratis Regio Noordkop App.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button