Hollands KroonVideo

Jong en oud vermaken zich op open dag vliegveld Middenmeer (video)

Adverentie

Middenmeer – De woorden Victor, Bravo, Tango klonken zaterdag veelvuldig langs de A7. Vliegveld Middenmeer organiseerde namelijk een open dag.

In de hal van het vliegveld stonden verschillende vliegtuigsimulators waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt. Ook de oudere toestellen uit vervlogen tijden mochten natuurlijk niet ontbreken. Jong en oud konden een kijkje nemen en zich misschien wel vergapen aan de vele toestellen die op het terrein stonden opgesteld.

De piloten en instructeurs hadden het druk om de vele aanwezigen uitleg te geven over het vliegen. Daarnaast was er de mogelijkheid om met een ervaren piloot mee te vliegen over de omgeving van Middenmeer. “Het vliegen is prachtig en elke dag is anders, maar het is heel wat complexer dan autorijden”, waarschuwde piloot Gerard.

André Harte van vliegschool ‘Adventure Flights’ had het druk met bezoekers die meer wilden weten over het volgen van een cursus. Eigenaar van het vliegveld Jaap van der Beek zijn hele leven staat al in het teken van vliegen en dat hij nu zoveel bezoekers mag ontvangen vindt hij prachtig. “Het is nu open dag maar ons vliegveld staat altijd open voor bezoekers”, aldus Jaap. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over vliegveld Middenmeer terecht op: www.vliegveldmiddenmeer.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button