Den HelderRegio NoordkopSport

Regio Noordkop opnieuw alle dagen live bij de Tour de Lasalle

Drievoudig winnaar nu verslaggever Tour

Advertentie:

Den Helder – Regio Noordkop is ook dit jaar weer vier dagen lang live aanwezig bij de Tour de Lasalle. De 69e editie wordt verreden van donderdag 6 tot en met zondag 9 juni en Radio Tour de Lasalle doet alle dagen verslag. Drievoudig tourwinnaar Glenn van Nierop maakt dit jaar bij Regio Noordkop zijn debuut als sportverslaggever.

Regio Noordkop is dit jaar zo’n 20 uur live in koers. Verslaggevers gaan mee naar Texel en volgen de renners tijdens de etappes in Den Helder. Zowel op zaterdag als zondag wordt de mobiele radiostudio opgebouwd nabij de finishlocatie, tijdens de eerste twee dagen van de Tour wordt vanuit de studio geschakeld met de verslaggevers ter plaatse. Van Nierop won al drie keer de Tour de Lasalle, maar besloot dit jaar niet mee te doen. De uitnodiging om dan als verslaggever mee te doen binnen het team van Regio Noordkop nam hij enthousiast aan. Hij doet vanaf de motor live verslag van de ontwikkelingen in de koers.

Regio Noordkop Trui
Regio Noordkop is zelf ook al jaren sponsor van de Tour de Lasalle. Voor het vierde jaar op rij met een speciale trui voor de beste renner uit de Noordkop; de Regio Noordkop Trui. Ook deze editie wordt het shirtje elke dag uitgereikt aan de renner uit de Noordkop, die op dat moment het hoogst in het algemeen klassement staat.

Ook Regio Noordkop TV is vier dagen lang aanwezig en maakt een samenvatting van de complete ronde. Deze is na de wielerronde te zien via tv, YouTube en regionoordkop.nl.

Uitzendingen
De uitzendtijden van Radio Tour de Lasalle zijn donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Luisteren kan via 105.6Mhz (FM), regionoordkop.nl, de gratis Regio Noordkop App en via vrijwel alle digitale aanbieders van radio en tv.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button