Uitgaan

Rotary zet zich met Tour de Soes in voor lokale clubs en goede doelen

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Rotary organiseert op zondag 7 juli de Tour de Soes, een fietstocht met routes van 30, 60 en 120 kilometer door de Noordkop. Met hun deelname steunen de fietsers verschillende goede doelen en lokale verenigingen.

Rotary Den Helder/Julianadorp zet zich in voor vele goede doelen uit de regio. Ook is het bij hen mogelijk om deelname te koppelen aan een eigen vereniging. De helft van het inschrijfgeld (€ 10) gaat naar de clubkas. Meedoen is heel eenvoudig; om de club in aanmerking te laten komen kan deze tot 7 juni via mailadres rotarydhj@gmail.com worden opgegeven. Deelnemers kunnen daarna bij inschrijving kiezen voor deze vereniging, waarna de clubkas met € 5 wordt gespekt.

De Tour de Soes kan worden gefietst vanuit Warmenhuizen (café de Klok), Broek op Langedijk (museum Broekerveiling) en Huisduinen (Huisduiner Belang). Met routes van 15 km, 30 km, 60 km en 120 km is er voor ieder wat wils. Deelnemers van de 15, 30 en 60 kilometer starten om 10:00 uur, de start van de 120 kilometer is om 09:00 uur.

Opbrengsten
De opbrengsten voor dit jaar gaan naar diverse organisaties die bezig zijn met de (sportieve) ontwikkeling en educatie van jongeren. Zoals gebruikelijk zijn dit de Timmerdorpen in de omgeving maar ook naar verschillende sportverenigingen in sporthallen, die enorme energierekeningen moeten betalen. Mensen die vragen hebben kunnen een mail sturen naar rotarydhj@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button