Nieuws

Doornik geselecteerd voor World Transplant Games

Adverentie

HIPPOLYTUSHOEF – Dick Doornik uit Hippolytushoef is geselecteerd voor de Nederlandse Wielerploeg die deelneemt aan de World Transplant Games van 18 augustus t/m 25 augustus 2019 in Newcastle/Gateshead (UK).

De Nederlandse ploeg bestaat uit totaal 65 sporters die deelnemen aan diverse takken van sport (atletiek, badminton, boogschieten, bowling, golf, roadrace, squash, tafeltennis, tennis, voetbal, volleybal, wielrennen en zwemmen.

In Newcastle zullen naar verwachting ruim 2000 sporters uit de hele wereld deelnemen. Op zondag 30 juni jl. was de presentatie van de Nederlandse afvaardiging op Papendal.

Klik hier voor meer informatie over de Games.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button