112

Brand op dak paviljoen Noorderhaven

Advertentie:

Julianadorp – De brandweer werd in de nacht van dinsdag op woensdag, net na middernacht, gealarmeerd voor een brand op het dak van een van de paviljoens aan de Perenhout op ’s Heeren Loo Noorderhaven. Een van de cliënten bemerkte vuur op het dak.

Overdag hadden werkzaamheden plaatsgevonden op het dak. Een van de branders voor de dakbedekking bleek nog aan te staan. Of dit nalatigheid van de dekkers is geweest of dat iemand dit heeft aangestoken nadat de dekkers zijn weggegaan is niet bekend.

De brandweer heeft het hele dak en gebouw gecontroleerd. In het gebouw zelf waren op het moment van de brand geen personen aanwezig, aldus de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. De blusploeg van Julianadorp en Den Helder, evenals de hoogwerker uit Den Helder, zijn ter plaatse geweest. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button