Laptop van ICT vanaf Morgen naar IJsclub Voorwaarts

Den Oever – IJsclub Voorwaarts uit Den Oever werkte al weer jaren op een laptop die qua snelheid niet echt meer voorwaarts wilde. En toen penningmeester Gerard De Haan onlangs een bericht van de Hollands Kroonse Uitdaging voorbij zag komen waarin een vereniging een laptop ontving, legde hij contact met deze organisatie. De vraag was of er voor hen wellicht ook iets dergelijks mogelijk was.

Dat deed Gerard precies op het juiste moment. De Hollands Kroonse Uitdaging had namelijk net een partij oude laptops ingeleverd bij ICT vanaf Morgen. In ruil daarvoor gaf ICT vanaf Morgen weer enkele gerefurbishde exemplaren voor goede doelen terug. Eén daarvan draait nu in Den Oever. Hopelijk ter voorbereiding op een winter waarin weer rondjes op de Zuiderhaven, in de volksmond Hofmanshaven, gedraaid kunnen worden.

Kijk voor meer informatie over het goede werk van ICT vanaf Morgen op www.ictvanafmorgen.nl. Alles over IJsclub Voorwaarts staat op www.ijsclubvoorwaarts-denoever.nl.

Op bijgaande foto van Dennis Broersma van ICT vanaf Morgen staan, van links naar rechts, Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging, Gerard de Haan van IJsclub Voorwaarts en Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen.

Mobiele versie afsluiten