Den HelderPolitiek

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt Den Helder

Den Helder – De Volendamse staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer brengt maandag 6 juli een bezoek aan Den Helder. Dit bezoek markeert de aftrap van een driedaagse periode waarin CDA-leden hun nieuwe lijsttrekker kiezen.

Keijzer maakt zich als staatssecretaris hard voor het midden en kleinbedrijf en zal in dat kader ook bezoeken brengen aan verschillende Helderse ondernemingen, te beginnen in Julianadorp en eindigend in Den Helder.

Keijzer neemt het in de race om het CDA-leiderschap op tegen de Overijsselse Omzigt en de Zuid-Hollandse Hugo de Jonge, nadat Kamerlid Martijn van Helvert eerder al was afgehaakt. Bij winst zou Keijzer de eerste vrouwelijke politiek leider van het CDA kunnen worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button