Overige

Watertorentocht van Fiets en Geniet

Advertentie:

Hollands Kroon – Fiets en Geniet organiseert op 12 juli de Watertorentocht. Deze keer fietsen de deelnemers via Anna Paulowna naar Wieringerwaard en terug over van Ewijcksluis. De afstand is 40 km. Iedereen die gezellig in de groep (55+) mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders.

Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de 15 kilometer per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser. Onderweg wordt er een koffie/theepauze gehouden. Consumptie voor eigen rekening.

De start is om 13.00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. Kosten zijn €2,50. Na afloop is er een gratis kop koffie of thee met cake.

Voor meer informatie, bel 06 11161470 of 06 23982721.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button