Jeugd

ZomerBieb bij School 7

Den Helder – Speciaal voor de kinderen die tijdens de zomervakantie in het land blijven organiseert KopGroep Bibliotheken in School 7 zes weken lang iedere dinsdagochtend een leuke activiteit. Van leren 3D-printen tot het maken van een eigen verhaal in stop-motion; bij de ZomerBieb kan het.

De allereerste ZomerBieb activiteit bestaat uit Lego bouwen en start op dinsdag 19 juli vanaf 10:30 uur. Op 23 augustus wordt de ZomerBieb afgesloten met een voorstelling van Theater Poppekus.

Onderdeel van de ZomerBieb is ook het Voorlezen XL. Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen iedere woensdagmiddag om 15:00 uur in de bibliotheek van Nieuw Den Helder, Julianadorp, op Texel en in School 7 naar een mooi verhaal luisteren en daarna samen knutselen. De eerste Voorlezen XL is op 20 juli.

Aanmelden
De ZomerBieb activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Meedoen is helemaal gratis, maar aanmelden via de website is verplicht (aanmelden voor Voorlezen XL is niet nodig). Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button