Hollands KroonVideo

Video: Presentatie project ‘Gouden Kans’ in dorpshuis Veerburg

Advertentie:

Anna Paulowna – Het was gezellig druk tijdens de presentatie door een 16-tal jongeren van hun reis in het ‘Gouden Kans’ project en wat zij als team hebben bereikt. Drie groepen zijn in maart begonnen en woensdag presenteerden zij hun bevindingen.

Het Gouden Kans Project is een MDT (Maatschappelijke Diensttijd) gesubsidieerd programma voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar uit Noord-Holland Noord. Het richt zich op persoonlijke ontwikkeling en het inzetten voor anderen en de omgeving. Gedurende zestien weken krijgen de deelnemers workshops en persoonlijke coaching. Daarnaast voeren zij een impactproject uit.

Woensdag 3 juli was de eindpresentatie en deze werd afgesloten met het Pitch Event in Dorpshuis Veerburg in Anna Paulowna. Tijdens dit event vertelden de deelnemers over hun reis in het Gouden Kans Project en wat zij als team hebben bereikt met hun impactproject. Meer informatie over het Gouden Kans project op: www.goudenkansproject.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button