Hollands Kroon

Eerste gratis watertappunt in Hollands Kroon

Advertentie:

ANNA PAULOWNA – De PWN (Waterleidingbedrijf Noord-Holland) heeft nu ook in de gemeente Hollands Kroon aan de Biestarwe een watertappunt geplaatst zodat je makkelijk tijdens het spelen, fietsen, wandelen of hardlopen kunt genieten van vers water.

Dit is het eerste water tappunt voor de gemeente Hollands Kroon waar men gratis water vers kraanwaterstaat kunt tappen, dit eerste tappunt van Hollands Kroon staat bij de speeltuin De Leeuwenkuil.

Op dit moment staat er al ruim 1200 watertappunten in Nederland en dit zullen er meer worden in Nederland. Via de website drinkwaterkaart.nl staan alle openbare water tappunten van Nederland vermeld.

Foto: Zoblauw Nooit meer dorst aan de Biestarwe.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button