Nieuws

Satire: Hollands Kroon groenste gemeente

Adverentie

HOLLANDS KROON – De gemeente Hollands Kroon wil graag meer groen in de wijk. Althans dat vermelden borden langs de weg. ‘Meer groen? Meldt het dan bij Team Kernbeheer’.

Maar is dat wel zo? Is er nog niet genoeg groen in de wijk? Er wordt tenminste flink wat geklaagd op verschillende sociale media. Op onderstaande foto blijkt er toch wel genoeg groen in de wijk te zijn.

Alstublieft zo groen genoeg?

De gemeente zou te weinig doen aan de overlast van het groen. Werd er vroeger nog druk gespoten met gif, nu mag dat niet meer. Dus moeten er andere manieren gevonden worden om het overdadige groen in te dammen.

Weet jij misschien een goede oplossing voor dit probleem, geeft het dan door aan de gemeente zo dat zij resoluut te werk kunnen gaan. Klagen is makkelijk maar laten we het eens proberen op te lossen.

O ja en die borden langs de weg zijn natuurlijk bedoeld voor onder andere perkjes in je buurt om deze wat op te vrolijken. Samen met je buurt een prettige leefomgeving creëren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button