Uitgaan

Uitgesteld Rondje Kleinkunst op Willemsoord

Den Helder – De Vrienden van Den Helder organiseert op zondag 23 augustus het welbekende jaarlijkse Rondje Kleinkunst. Oorspronkelijk zou Rondje Kleinkunst gehouden worden op 12 april, maar moest wegens het rondwarende Coronavirus worden verzet. De gemeente heeft toestemming gegeven het Rondje alsnog te programmeren, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen.

De organisatie heeft besloten alle optredens op Willemsoord te laten plaatsvinden om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Ook kan er zo goed rekening gehouden worden met de looproute naar de verschillende locaties. Naast de Stadshal en de grote zaal van De Kampanje worden optredens verzorgd in gebouw 66 en 72. Diederick Ensink, Rosa Da Silva, Vlamousse en Jeroens Clan maken 23 augustus hun opwachting vanaf 13:30 uur. Het is een gevarieerd programma met muziek, cabaret en verrassende optredens.

De kaartverkoop voor de Vrienden is inmiddels gestart via de website van theater De Kampanje: www.kampanje.nl. Theaterliefhebbers die nog geen Vriend zijn kunnen vanaf zaterdag 8 augustus kaarten kopen voor 20 euro per stuk. Voor dit bedrag kunnen de deelnemers vier optredens bijwonen van ieder een half uur.

Voor meer informatie: www.vriendenvandenhelder.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button