Hollands Kroon

Welke gebouwen in Hollands Kroon op gemeentelijke monumentenlijst?

Hollands Kroon heeft veel bijzondere gebouwen en objecten. Een aantal daarvan zijn beschermd als Rijks- of provinciaal monument. Een gemeentelijke monumentenlijst is er nog niet, maar daar komt verandering in. Welke unieke gebouwen verdienen bescherming? Inwoners kunnen suggesties doorgeven via denkmee.hollandskroon.nl.

Alle inwoners van Hollands Kroon kunnen ideeën indienen. Dit kan van 3 tot en met 30 augustus. Stemmen kan alleen door te registreren. Klik hiervoor op de knop ‘Registreren’ rechtsboven op het platform. Wie dat al eens heeft gedaan kan direct inloggen. Klik na het registreren of inloggen op het gemeentelogo linksboven. Klik vervolgens op het project “Nieuwe gemeentelijke monumentenlijst. Deel uw ideeën”. Hier is meer informatie over het project te vinden en kan via de blauwe knop ‘voeg een idee toe’ een gebouw worden aangedragen.

Als anderen het idee liken of erop reageren ontvangt de indiener hiervan een melding in de mailbox. Deze meldingen kunnen overigens ook worden uitgezet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button