Dorperkermis gaat door (video)

Julianadorp – De Dorper Kermis vindt dit jaar van 20 tot en met 23 augustus plaats op het parkeerterrein bij de Riepel in Julianadorp. Een andere plek dan normaal dus. Op het Loopuytpark zou het namelijk te krap worden en kan de anderhalve meter maatregel niet nageleefd worden. Ook is er een iets andere setting: De attracties en de horeca zijn dit keer van elkaar gescheiden.

De kermis wordt opgedeeld in twee delen: Voor gezinnen en kinderen zijn de attracties op de parkeerplaats van de Riepel en voor de volwassenen die een klein feestje willen vieren is er de horeca op het Loopuytpark. Arjen Koenen van Dorpscafé Koenen heeft er zin in en is er klaar voor. Mensen moeten een kaartje voor een symbolisch bedrag kopen. Er is een groot podium waar artiesten zullen optreden. ‘We hopen dat we vier dagen een mooi feest mogen houden en het kermis gevoel op kunnen halen met elkaar’.

Kaartjes voor de kermis komen zaterdag 7 augustus in de verkoop. Via Facebook zal bekend gemaakt worden waar ze te verkrijgen zijn.

Mobiele versie afsluiten