Cultuur/NatuurDen Helder

Open dagen Amateurtuindersvereniging Texelstroom

Advertentie:

Den Helder – Amateurtuindersvereniging Texelstroom kan na een jaar van noodzakelijke afwezigheid weer de jaarlijkse open dagen houden. Er is flink uitgepakt en tijdens deze dagen is er veel te ervaren. De open dagen vinden plaats op 14 en 15 augustus 2021.

Er worden rondleidingen gegeven over het gehele terrein, waar zo’n 180 moestuintjes te bewonderen zijn. Ook de Paddepoel (een klein paradijsje voor kikkers, padden en meerdere amfibieën) is te zien. Tijdens de rondleiding is te merken dat er heel wat te beleven valt op het gebied van tuin en natuur. Het hoogtepunt is vooral een bijzonder gezellige markt, met niet alleen tuinartikelen maar van alles.

Beide dagen is ATV geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur. Er is fijne live-muziek met een hapje en een drankje beschikbaar in de kantine. Vergeet ook de tuinwinkel niet te bezoeken. ATV heeft een ruime sortering tuinartikelen, hier kan iedereen terecht voor alle vragen op het gebied van tuinen.

Meer informatie is te vinden op https://www.atvtexelstroom.nl/about-3

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button