Kop van Noord-Holland

Vaccineren zonder afspraak vanaf maandag 9 augustus

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Iedereen die dat wil kan zich vanaf maandag 9 augustus zónder afspraak laten vaccineren bij GGD Hollands Noorden. Het vaccineren zonder afspraak geldt uitsluitend voor mensen die een eerste prik komen halen. Voor de inwoners uit de regio die gebruik willen maken van deze dienstverlening ligt een vaccinatie klaar met het Pfizer-vaccin. Het vaccineren zonder afspraak geldt voor iedereen die voor vaccinatie in aanmerking komt, vanaf 12 jaar.

De enige voorwaarde is dat mensen die zich komen laten vaccineren een identiteitsbewijs bij zich hebben. Anders kan het vaccin niet worden geregistreerd. Voor kinderen tot 14 jaar die geen identiteitsbewijs hebben, volstaat ook de zorgpas.

Het vaccineren zonder afspraak kan op alle vaccinatielocaties die de GGD in gebruik heeft (Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Middenmeer). Voor de openingstijden van deze locaties is het verstandig de website www.ggdhn-corona.nl te raadplegen. De openingstijden variëren namelijk de komende weken. De openingstijden staan ook aangegeven bij de vaccinatielocaties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button