Uitgaan

De Legiana’s starten tour in de Bliksem

Den Helder – De band Legiana Collective maakt een muzikale tour aan boord van zeilschip De Vrijbuiter. Deze tour start zaterdag 13 augustus in Den Helder met een optreden in muziekcafé de Bliksem aan de Zuidstraat 71.

De Legiana’s maken wereldse folkmuziek met poëtische narratieven en een sterke groove. Van sensuele Latin ritmes en Balkan dansmuziek tot cowboy songs en sea shanties, gezongen in veel verschillende talen. Trouw aan hun begin op straat, is de Legiana live show altijd levendig en theatraal en ademen de muzikanten een liefde voor het delen van hun kleurrijke muziek met het publiek.

De toegang is gratis. Het optreden begint om 21:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button