Kop van Noord-Holland

GGD Hollands Noorden start 5 augustus met vaccinaties tegen apenpokken

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – GGD Hollands Noorden start op vrijdag 5 augustus met de ‘Monkeypox-vaccinatiecampagne’. Het gaat om een preventieve vaccinatie voor specifieke risicogroepen. Iedere persoon die tot de doelgroep behoort ontvangt een uitnodiging.

Op deze manier wordt de uitbraak van het virus het snelst beperkt. Zonder persoonlijke uitnodiging komen mensen op dit moment niet in aanmerking voor een vaccinatie. Het is dan ook niet mogelijk zelf een afspraak te maken voor een vaccinatie. Mensen die intensief contact hebben gehad met een persoon met apenpokken kunnen ook baat hebben bij vaccinatie. Deze personen worden door de GGD samen met de betrokkene opgespoord en zo nodig benaderd.

Meer informatie?
Meer informatie over het apenpokkenvirus is te vinden op de websites van GGD Hollands Noorden, het RIVM en SOA Aids Nederland. Ook kan men bellen naar 088-0100562 (dagelijks van 09.00-17.00 uur)

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

    1. Die vlag mogen ze van mij verbranden, eerst willen die mensen niet in hokjes geplaatst worden en nu plaatsen ze zichzelf wel weer in hokjes. Aandachtstrekkers, dan ook ook nog kinderen seksualiseren, op basisscholen wordt er met de paplepel ingegoten dat je misschien wel geen hij of zij bent. Laat kinderen gewoon onschuldig kind zijn. Walgelijk!

Wellicht ook interessant

Back to top button