Hollands KroonJeugd

Gratis oudercursus ’Peuter in Zicht!’ in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – GGD Hollands Noorden organiseert op 15 september 2022 de gratis oudercursus ’Peuter in Zicht!’. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en deze is bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en vindt plaats in Anna Paulowna.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders veel in de verhalen van collega-ouders en opvoeders.

De cursus vindt plaats in MFA De Ontmoeting, op donderdag 15, 22 september, 6 en 13 oktober 2022 van 19:30 tot 21:30. De gemeente Hollands Kroon biedt deze cursus gratis aan. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op
www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30-16.30 uur).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button