Den HelderZakelijk

Avond voor duurzame ondernemers

Adverentie

In samenwerking met de gemeente Den Helder, HOV, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de Rabobank Kop van Noord-Holland, organiseert Ondernemersvereniging Kooypunt de bijeenkomst “Verduurzamen bedrijventerreinen gemeente Den Helder”. Deze vindt plaats op maandagavond 9 september vanaf 19.00 uur aan de Verkeerstorenweg 3 in Den Helder. Geïnteresseerde ondernemers, ook niet-leden, zijn van harte welkom op deze informatieve avond.

Alle bedrijven krijgen te maken met energietransitie. Dit betekent zij op een andere manier met de energie- en warmtehuishouding om zullen moeten gaan. Te denken valt aan verschillende maatregelen als isoleren, energiehandelsplatform, besparen (bijv. LED verlichting), verwarmen met warmtepompen of een warmtenet en over zelf energie opwekken (bijv. met zonnepanelen).

Ondernemersvereniging Kooypunt stelde een interessant programma samen, met sprekers als Peter Dunselman (van de gelijknamige bakkerij), Marc Meskers (Rabobank) en wethouder Remco Duijnker. Ondernemers op Kooypunt of op andere bedrijvenlocaties in Den Helder en Julianadorp zijn van harte welkom, ook als zij geen lid zijn van de ondernemersvereniging. Het programma duurt tot ongeveer half tien en wordt informeel afgesloten met een hapje en drankje. Vooraf aanmelden is nodig, via https://www.ovkooypunt.nl/duurzaamheid

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button