Den Helder

Den Helder houdt zich met gratis trouwen wel aan de wet!

Advertentie:

De gemeente Den Helder houdt zich wel degelijk aan de wet met betrekking tot gratis trouwen. Dat meldt gemeentewoordvoerster Florentine de Maar.

Gemeenten met meer dan 10.000 inwoners zijn verplicht per week twee momenten te reserveren voor een huwelijk zonder kosten. Den Helder heeft slechts één tijdstip per week om gratis te trouwen, zo concludeerde website ThePerfectWedding.nl na onderzoek. “Dat is niet waar”, zegt De Maar. “Wij hebben op maandagochtend twee momenten waarop mensen gratis bij ons terecht kunnen. Om 09.00 uur om een partnerschap te laten registreren, om half tien om gratis te trouwen.”

De belangstelling voor de gratis huwelijksvoltrekking is groot. “Het is populair, er wordt veel gebruik van gemaakt. Er is elke week ruimte voor 1 voltrekking en wie zich nu meldt, moet in elk geval wachten tot in november.”

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button