Hollands KroonZakelijk

Grand Opening nieuwe locatie NONON

Advertentie:

Linda Blauw uit Nieuwe Niedorp gaat met haar cosmeticamerk NONON een stap verder. Ze viert zondag 8 september de nieuwe start. Hét no-nonsense cosmetica merk wordt voortaan als 1 totaalconcept neergezet, waaronder verschillende onderdelen vallen: NONON Make Up, NONON Workshops, NONON Academy en NONON Agency.

NONON is verhuisd van Schagen naar Nieuwe Niedorp. “Deze nieuwe, bruisende locatie is speciaal ingericht om alle onderdelen van NONON onder één dak tot zijn recht te laten komen”, laat het bedrijf weten. “Hier worden inspirerende workshops op het gebied van visagie gegeven en er worden nieuwe talenten opgeleid tot visagist.”

NONON is trots op de nieuwe locatie en om dit te vieren is zondag 8 september de Grand Opening, van 13.00 tot 15.00 uur. “Iedereen wordt uitgenodigd om kennis te maken met het nieuwe NONON. Tijdens de feestelijke middag wordt 20 procent korting gegeven op alle producten van NONON en staan deskundige visagistes klaar om iedereen te voorzien van gratis make-up advies.”

Vegan
NONON is het 100% vegan make-upmerk van Linda Blauw, oprichter van academie BlueArts en award winnende make-up artist. Zij zag hoe cosmetica tegenwoordig steeds meer verwijderd raakt van de natuur en dat consumenten eigenlijk geen idee hebben welke ingrediënten en chemicaliën in hun make-up worden gebruikt. Volgens Linda staat de manier waarop cosmetica nu wordt geproduceerd, schadelijk voor mens, dier en natuur, haaks op het idee van schoonheid. Vanuit die overtuiging is NONON ontstaan: no-nonsense beauty met liefde voor mens, dier en natuur, op een eerlijke manier geproduceerd, met
volledige transparantie naar de consument. NONON is niet gebleven bij alleen make-up en beautyproducten. Vanuit dit concept zijn ook workshops, de NONON Academy en NONON Agency ontstaan.

Het nieuwe onderkomen is te vinden aan de Dorpsstraat 25 in Nieuwe Niedorp.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button