Uitgaan

Lokaal talent in Cultuurschuur Wieringerwerf

Advertentie:

Het seizoen van de Culturele Raad Wieringermeer opent op zaterdag 14 september in de Theaterzaal van Cultuurschuur te Wieringerwerf met een optreden van twee talenten uit de regio: Hans Laduc en Anouk Geertsma.

Twee generaties op het podium, maar dat verschil valt weg door de muziek die tijdloos is. Gitarist Hans Laduc is een begrip door de bijzondere, onnavolgbare wijze waarop hij zijn instrument bespeelt. Anouk, jong talent uit de Wieringermeer, weet het publiek aan zich te binden door haar prachtige, heldere stemgeluid. In een gemoedelijke sfeer worden de liedjes aangekondigd en wisselen diverse muziekstromingen zich af.

Een optreden om soms bij weg te dromen en dan weer enthousiast bij betrokken te raken. Liefhebbers van easy listening of juist up tempo songs en aanstekelijke Nashvillemuziek komen deze avond absoluut aan hun trekken. Het is bovendien goed toeven in de Theaterzaal met haar alom geprezen akoestiek en intieme sfeer.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De Theaterzaal is boven in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree bedraagt € 12,50, inclusief twee consumpties. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal.

Reserveren hoeft dus niet, maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl  of telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 581781. Zie voor het totale jaarprogramma:  www.cultureleraad-wieringermeer.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button