Sport

Fietstoertocht langs de forten van de Stelling Amsterdam

Den Helder – Langs de forten van de Stelling van Amsterdam rijdt Toerfietsgroep Den Helder op 6 september een toertocht voor wielrenners.  In 2019 ging de rit langs de forten ten zuiden van Amsterdam en dit jaar zal het parcours langs de forten ten noorden van de hoofdstad gaan.

Om 08.00 uur wordt vanaf de parkeerplaats aan de Doggersvaart in Den Helder met de auto vertrokken naar Uitgeest, waar de start van de toertocht om 09.00 uur plaatsvindt. De totale te fietsen afstand, met een koffiestop na ongeveer 60 km, bedraagt 100 km met een gemiddelde snelheid van 25 km per uur. De fietshelm is een verplicht uitrustingsstuk.

Deelnemers worden verzocht onderling het vervoer naar Uitgeest te regelen. De app van TFG DH kan hier bijvoorbeeld behulpzaam bij zijn. Aanmelden voor de app en mail kan bij: cam.dekker@ziggo.nl

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button