112

Getuigen gezocht van woningoverval

Wieringerwaard – De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval die vrijdagochtend 4 september rond 04:50 uur plaatsvond bij een woning aan de Sportlaan.

Rond 04:50 uur drongen twee mannen de woning aan de Sportlaan binnen en gingen naar de slaapkamer waar twee bewoners lagen te slapen. De mannen bedreigden de slachtoffers en gebruikten hierbij geweld. Eén van de bewoners raakte licht gewond.

Nadat de mannen de slaapkamer hadden doorzocht, verlieten zij met een buit de woning. Buiten stapten zij in een auto, met mogelijk nog een derde verdachte als bestuurder, en reden weg in de richting van de Populierenlaan. De politie heeft in de omgeving gezocht, maar de verdachten niet meer aangetroffen.

Getuigen
De recherche onderzoekt de woningoverval en is op zoek naar getuigen. Iets verdachts gezien in de omgeving van de Sportlaan rond 04:50 uur of in de dagen daarvoor? D auto met de verdachten in Wieringerwaard zien rijden? Ook mensen die een camera bij de woning hebben en mogelijk beeldmateriaal van de verdachten hebben worden verzocht zich te melden. Dat geldt uiteraard voor een ieder die meer informatie over deze woningoverval heeft. Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: tel. 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button