Den HelderJeugd

Overalls van Govers voor leerlingen ATC Binnen de Linie

Den Helder – ATC binnen de Linie diende in maart een aanvraag in bij de Helderse Uitdaging. Ze waren op zoek naar werkkleding voor de leerlingen op het arbeidstrainingcentrum, waaronder overalls voor de vuile werkzaamheden. Bart Brinkman van Govers zag de oproep op social media voorbij komen en nam meteen contact met op met de Helderse Uitdaging dat zij vast wel iets voor de leerlingen konden betekenen. Zo gezegd zo gedaan. De match was beklonken!

En toen gooide corona roet in het eten, want net op het moment dat het Linie College de overalls wilde ophalen kwam de lock-down. Daarom hebben de overalls even op zich laten wachten, maar geduld wordt altijd beloond.

Deze week was het eindelijk zover en kwamen leerlingen Sietse, Iris, Marlène en Lindey samen met hun leraar Peter Sipsma langs bij Govers om de overalls op te halen. Als dank hadden de leerlingen zelf verse appeltaarten gebakken. Bedrijfsleider Boudewijn Strikwerda vond het een heerlijke verrassing. Iedereen blij.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button