Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Rondleiding door expositie Urban Oasis in Kunsthal 45

Adverentie

Den Helder – Kunsthal 45 presenteert tot 8 oktober de expositie ‘Urban Oasis’. Als tweede XTRA-activiteit geeft Jan Theun van Rees op zaterdag 9 september om 15:00 uur een rondleiding door de tentoonstelling.

Tijdens de rondgang vertelt van Rees over de keuze van de kunstenaars die hun werk tonen en de achtergronden. Verder staat de kunstenaar stil bij de technieken en wat er allemaal komt kijken bij het samenstellen en opbouwen van een expositie. Jan Theun van Rees kwam samen met Jacqueline Kooter tot de keuzes in de fototentoonstelling. Naast Jan Theun en Jacqueline tonen Michiel Kluiters, Jackie Mulder en Alexander van Bakel in Urban Oasis werk dat met elkaar een prachtige eenheid vormt, en de grenzen van de traditionele fotografie ver overschrijdt.

Aanmelden voor de XTRA-activiteit kan via info@kunsthal45.nl. Toegang inclusief koffie, thee en iets lekkers bedraagt € 7,50. Vrienden van Kunsthal 45 betalen € 5,00 en bezoekers tot 21 jaar kunnen zelfs gratis naar binnen. Kunsthal 45 is gevestigd aan de Kroonpassage 36 in Den Helder.

Beeld: Jan Theun van Rees – Uitzicht.
Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button