Den HelderUitgaan

Zwembad Het Heersdiep organiseert feestweek vanwege jubileum

Advertentie:

Den Helder – Zwembad Het Heersdiep bestaat op 20 september tien jaar. Om dit te vieren organiseert exploitant Stichting Aquacentrum Den Helder een feestweek. Alle vaste activiteiten zijn deze week extra feestelijk. In samenwerking met verenigingen en gebruikers van het zwembad laat Aquacentrum Den Helder die week zien wat er allemaal te beleven valt in Het Heersdiep.

Er zijn op meerdere dagen rondleidingen door het zwemcomplex. Na ontvangst met koffie en thee volgt er een korte presentatie, gevolgd door een rondleiding door het zwemcomplex tot aan de machine kamer aan toe. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor opgeven via de website.

De feestweek ’10 jaar zwembad Het Heersdiep’ wordt op zondag 24 september extra feestelijk afgesloten met onder andere een sportmarkt waar verenigingen en gebruikers zich presenteren. Bovendien kunnen bezoekers die dag gratis deelnemen aan clinics van de diverse zwemsporten en activiteiten die wekelijks in zwembad Het Heersdiep worden aangeboden. Verder zijn er voor alle leeftijdsgroepen leuke activiteiten te doen. Zoals boogschieten, circus spelen, introductieduiken, een schuimparty, een scoutingactiviteit en zijn er duikdemonstraties in de duiktoren.

Klanten
Alle klanten die tijdens de feestweek deelnemen aan een aquadoelgroep, zwemles volgen of banen komen zwemmen kunnen iets extra’s verwachten. Opgeroepen wordt op tijd te reserveren.

Op zondag 24 september is er de hele dag gratis entree voor iedereen om te komen vrijzwemmen. Vol is vol. Het zwembad, de sportmarkt en diverse activiteiten op zondag kunnen ook bezocht worden als er niet gezwommen wordt.

Cadeau
Aquacentrum Den Helder zal op zondag 24 september een cadeau overhandigen waarmee een bezoek aan het zwembad nog leuker zal gaan worden. Het gehele programma van de feestweek is terug te vinden op:
https://acdh.nl/10-jaar-zwembad-het-heersdiep/.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button