Uitgaan

Nationale Ouderendag feestje in hotel Den Helder

Advertentie:

Het Comité Nationale Ouderendag in Den Helder bestaat vijf jaar en dat werd vrijdagmiddag goed gevierd. Er waren 265 ouderen die een kaartje hadden gekocht voor het evenement in Hotel Den Helder. Er traden vele plaatselijke artiesten op, waaronder Rok en Lol, Bl!tzz en Jet en Eef. Ook de musicalgroep Tellus bracht heerlijke meezingers ten gehore. Als klapper werd aan het einde van de middag Imca Marina verwacht.

Rok & Lol lieten de heupen draaien en swingen (DHfoto)

Feest
De sfeer zat er goed in, er werd veel gezongen en natuurlijk gedanst! Een heuse polonaise ontstond spontaan bij het optreden van Musicalgroep Tellus. Een sliert van mensen door de zaal die uitbundig met de groep meezongen. Tussen de optredens door werden steeds nummers van toegangsbewijzen omgeroepen. Zat jou nummer ertussen? Dan mocht je een leuke prijs in ontvangst nemen.

Comité
Het comité Nationale Ouderendag vervult normaal gesproken individuele wensen van ouderen en op de Ouderendag zelf ondersteunen ze bij activiteiten op locaties voor de senioren. Dit jaar werd gekozen voor een groot feest in Hotel Den Helder, ze bestonden immers vijf jaar. Het comité bestaat uit zes personen die zich vrijwillig inzetten voor de doelen. “Dat gebeurt in wisselende samenstelling, we zijn dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen en natuurlijk sponsoren om onze activiteiten te financieren”, aldus Marja de Vries van de organisatie.

 

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button