Uitgaan

Lunch- en kookcafé brengt mensen samen in Wieringerwaard

Advertentie:

Wieringerwaard – Wonen Plus Welzijn heeft een lunch- en kookcafé opgezet. Alle inwoners van Hollands Kroon, die net wat extra behoefte hebben aan contact zijn van harte welkom.

Het lunch- en kookcafé is bedoeld voor mensen die het bijvoorbeeld lastig vinden om onder de mensen te zijn, wel wat hulp kunnen gebruiken bij het maken van gezonde keuzes of juist meer willen leren samenwerken. Er is geen vast programma maar wel een fijne structuur en ondersteuning. Elke maandag van 10.30 tot 13.00 uur is het lunchcafé en elke donderdag van 16.30 tot 19.00 uur het kookcafé in de Oude School aan Populierenlaan 23a in Wieringerwaard. Met elkaar wordt er gekeken welke gerechten op tafel komen en wie wat wil gaan doen. Naar eigen mogelijkheden en interesse en wat bij de bezoeker past.

Geïnteresseerden kunnen voor aanmelding en meer informatie over deze activiteiten van Wonen Plus Welzijn contact opnemen met de welzijnsconsulenten Eva Bos via e.bos@wonenpluswelzijn.nl of 06-82090045 voor het lunchcafé. Voor het kookcafé kan Anja de Jong worden benaderd via a.dejong@wonenpluswelzijn.nl of 06-82819173. Na aanmelding zal een kennismakingsgesprek worden ingepland om te kijken of het lunch- of kookcafé iets voor de aanmelder is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button