Cultuur/NatuurHollands Kroon

Een nieuw instrument leren spelen binnen één dag bij Muziekvereniging Wieringerwaard

Wieringerwaard – Een instrument leren spelen binnen één dag. Het klinkt misschien als een onmogelijke opgave, maar bij Muziekvereniging Wieringerwaard kan het.

Op 10 oktober organiseert de muziekvereniging “Ontdek je talent op een muziekinstrument”. Een dag waarbij belangstellenden in een workshop samen een instrument leren bespelen. Aan het einde van de middag voert het ad hoc-orkest een klein concert op voor familie en vrienden.

De inschrijving is nog geopend, maar let op hoe later de aanmelding, hoe groter de kans dat een instrument al ‘bezet’ is. Deelname is gratis, datum 10 oktober van 10:30 tot 16:30. Het concert is om 15:30 te bezoeken. Meer informatie op www.muziekverenigingwieringerwaard.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button