Overige

Loop op vakantiehuisjes aan zee in het najaar

De zomer zit er vrijwel op en daarom zou je denken dat mensen een vakantie aan zee op dit moment even niet verkiezen. Niets is minder waar, zo blijkt uit de boekingen van Lekker Naar Zee, aanbieder van vakantiehuisjes in omgeving Callantsoog in Noord-Holland. Zo blijken mensen maar wat graag tijdens de herfst het prachtige kustgebied te bezoeken.

Nu écht vakantie vieren

De coronaperiode is ons niet in de koude kleren gaan zitten, zo kunnen we wel stellen. Met toch nog steeds heel wat beperkingen, voornamelijk betreft events en sluitingstijden, heeft niet iedereen het gevoel dat hij of zij écht vakantie heeft gehad. De regels veranderen voortdurend, maar nu je overal veilig binnen kunt met een toegangsbewijs (negatief testbewijs, herstelbewijs of vaccinatiebewijs) gaan mensen maar wat graag weer op vakantie. Bovendien zien de vooruitzichten er positief uit.

Uitwaaien aan zee

Dat men graag naar zee gaat komt ook niet uit de lucht vallen, want ook in het najaar is het hier nog heerlijk uitwaaien geblazen. Zo zag Lekkernaarzee.nl bijvoorbeeld veel boekingen voor een vakantie met hond aan zee. Lekker wandelen met de trouwe viervoeter tijdens het mooie herfstweer is dan ook absoluut een must-do voor iedere rustzoeker.

Workation in een prachtige omgeving

Ook de workation is tegenwoordig onverminderd populair. Dat houdt simpel gezegd een werkvakantie in. Nog nooit eerder trokken zo veel mensen naar een externe plek toe om vanaf daar te werken. En dat is niet voor niets, want men is er klaar mee om vanaf thuis te werken. Een nieuwe omgeving vol inspiratie, dat is precies de reden dat werkers met een laptopje ertussenuit trekken. Dit type ‘werkvakantie’ is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar als je werk hebt dat je vanaf een scherm uit kunt voeren dan is het zeker het overwegen waard.

Versoepelde regels voor een aangenaam verblijf

De versoepelde regels hebben ook invloed op de boekingen van vakantiehuisjes aan zee. Het wordt steeds gemakkelijker om last minute iets te plannen. Zo kon je vanaf 25 september weer spontaan bij Ecomare Texel binnenlopen voor een bezoekje. Geen gedoe meer met het vooraf regelen van tickets en tijdsloten. Ook zijn de maximale bezoekersaantallen bij verschillende plekken versoepeld en kun je veilig naar een restaurant met de CoronaCheck.

Wat de regels gaan doen is natuurlijk nog niet zeker, maar vooralsnog ziet het er positief uit. Wil je zelf ook lekker uitwaaien aan zee? Wees er snel bij, want voor je het weet zijn de mooiste vakantiehuisjes aan je neus voorbij gegaan.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button