Cultuur/NatuurTexel

Rondleidingen door de Oudheidkamer in Den Burg

Den Burg – De Oudheidkamer bevindt zich in één van de oudste huizen van Texel. Het huis – gebouwd in 1599 – is een museum op zich. Binnen zijn veel mooie spullen en dito verhalen te vinden.

In oktober zijn er op iedere donderdag twee rondleidingen te volgen. Maximaal tien bezoekers krijgen een interessante rondleiding door het historische huis en de (kruiden)tuin en horen de bijbehorende verhalen.

De Oudheidkamer is op deze donderdagen gesloten voor regulier bezoek. Maximaal tien deelnemers, een dag van tevoren aanmelden via 0222 313 135 of aan de balie. Deelname kost €4,50. Meer informatie op: www.oudheidkamertexel.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button